Дермалните филъри могат незабавно да опреснят и подмладят вида ви, като изгладят нежеланите линии, възстановят естествените контури и заместят загубения обем.

Биха могли да се използват и за подобряване на някои отчасти на лицето ви като устни и бузи. С леки и стратегически поставени инжекции, гелът ще контурира и дефинира устните и бузите, като същевременно поддържа външния ви вид естествено изглеждащ, симетричен и добре балансиран.

Можете да се доверите на качеството на продукта, тъй като марката за пълнене, с която д-р Иванов предпочита да работи е марка No 1 по целия свят. Пълнителят представлява гел от хиалуронова киселина, съставен от вериги на хиалуронова киселина (като захарни вериги), подобни на хиалуроновата киселина в кожата ви. Този гел естествено ще се разпадне с течение на времето.

Процедурата отнема около 30 мин, а очакваният резултат настъпва веднага. В момента, в който станете от стола на лекаря, вече ще сте с променено според Вашите очаквания лице – с уголемени устни или попълнени бръчки и гънки. Периодът на възстановяване е изключително кратък. Зачервяването, което остава след инжектирането на хиалуроновата киселина е съвсем краткотрайно и отминава за период до 2 часа, дори и при хора с чувствителна кожа. Това означава, че можете да направите процедурата дори по време на обедната си почивка, след което да се върнете и продължите работния си ден. Подължителността на ефекта след инжектиране на филъра зависи от вида, качеството и количеството на използвания продукт, както  и от мимическата активност на лицевите мускули. Тя варира от 4-6 месеца до повече от година. Процедурата е естествена и безопасна, с малък риск от нежелани реакции.

Диаграмата по-долу илюстрира начина, по който пълнителят работи под повърхността на кожата, за да намали появата на статични бръчки и да подобри или замени обема в кожата и устните.

Филър.jpg

Видео, визуализиращо

механизма на действие

на дермалния филър